Μπέος: Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μαλ@#$ς; Τι έγινε στον Βόλο δηλαδή;

13:21 8/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Συγκρίνοντας όσα έγιναν στου Ρέντη με εκείνα που έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Αχιλλέας Μπέος επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία και μιλώντας στον στον Arena fm μεταξύ άλλων τόνισε: «Γιατί δεν γράφουν τι έγινε χθες στου Ρέντη στο βόλεϊ και λένε μόνο για το Βόλο; Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μαλ..κες; Τι έγινε στο Βόλο δηλαδή; Μπέρδεψε η αστυνομία το μαντρί στο βουνό με έναν αγώνα στο Βόλο.Είχε μια συμπλοκή

από διακόσιους για την οποία ευθύνεται η αστυνομία. Οι υπόλοιποι 18.οοο ήταν Άγιο Όρος, εκκλησία. Με παλμό με συνθήματα.

Αγωνίστηκαν κάποιοι να μην έρθει στο Βόλο ο τελικός. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν και είδαν τον τελικό και άφησαν και τα ωραία τους χρήματα στα μαγαζιά της πόλης και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα.

200 άτομα αυτοί έκαναν ό, τι έκαναν. Ιστορικά το πρώτο που πιάνουν σε τεόιες περιπτώσεις είναι η γέφυρα. Τους το ειπα στη σύσκεψη: Κλείστε την πεζογέφυρα. Δεν με άκουσαν. Επίτηδες σας λέω ότι άφησαν να δέρνονται 40 λεπτά και μετά επενέβησαν. Θέλουν να απαξιωθεί το ποδόφαιρο να μην πηγαίνει κανένας. Όπως πέρυσι ο τελικός, χωρίς κόσμο.

Στον τελικό της Ρωσίας ακόμα παίζουν ξύλο. Δεν άκουσα όμως να μιλούν για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Οι ζημιές αποτιμώνται και θα κρατηθούν από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι 200 θα κάνουν μελανό το ποδόσφαιρο; Εγώ θα δώσω όλο το γήπεδο χωρίς νεκρή ζώνη και δε θα ανοίξει μύτη. Θα κάνω όμως εγώ τον σχεδιασμό. Το παιδί αυτό που είπαν ότι μαχαιρώθηκε δεν ισχύει. Όταν σφύριξε ο διαιτητής κλώτσησε μια γυάλινη πόρτα, έσπασε το τζάμι και του έκοψε τους μύες. Δεν υπάρχει τίποτα από συμπλοκή. Ρε εσείς που κατασκευάσατε το γήπεδο βάζετε γυάλινη πόρτα;

Χωρίς να ντρέπονται οι κοπρίτες που τόσα χρόνια τα έπαιρναν, γράφουν ψέματα. Αμέσως το εύκολο. Να φύγουν οι οπαδοί. Το ματς από πλευράς ποιότητας ήταν Αγία Τριάδα-Κηφισιά. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν κατά διαστήματα καλύτερος. Πέτυχα να γίνει και η συνάντηση μεταξύ Σαββίδη-Μελισσανίδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα