Μπακογιάννη: Οι εκλογές είναι ante portas

13:23 14/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι εκλογές είναι ante portas τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη που προβλέπει πρόωρες εκλογές και λέει ότι ο πρωθυπουργός έχει πάνω στο τραπέζι δύο σενάρια. «Θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία για όσο περισσότερο μπορεί. Ταυτόχρονα όμως προετοιμάζει

και το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες».

Σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, αφού κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να διαπραγματευτεί με αξιοπιστία και πυγμή, προσθέτει: «Δεν ξέρω τι είναι έτοιμη να δεχθεί και τι όχι, πιστεύω όμως ότι αν συνεχίσει να κωλυσιεργεί στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης οι εκλογές είναι ante portas».

Εκτιμά επίσης πως «όταν οι εκλογές προσδιοριστούν χρονικά τότε θα εκδηλωθεί ακόμη μεγαλύτερο κύμα υπέρ της πολιτικής αλλαγής την οποία ο τόπος και οι Έλληνες έχουν ανάγκη».

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνει ότι η ΝΔ «άνοιξε τις πόρτες της, ένωσε όλες τις πλευρές και προσέλκυσε νέους ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπακογιάννη,bakogianni