Μπακογιάννη: Να ενώσουμε την Κεντροδεξιά

18:09 23/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Στην παρέμβασή της στο 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα ένωσης της Κεντροδεξιάς: «Όποτε η ΝΔ χωρίς κόμπλεξ άνοιξε τις πόρτες της και έκανε ανοίγματα, ήταν η ΝΔ του 40-45%. Όταν έκανε στροφή στον εσωτερικό

της κόσμο και γινόταν μια ομάδα, τότε έχανε τις εκλογές. Ο δρόμος είναι να ανοίξουμε καρδιές και ψυχές, να ενώσουμε την Κεντροδεξιά και το επόμενο συνέδριο της ΝΔ θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και σημείωσε: «Ο ρόλος που αναλαμβάνει η παράταξη είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Για άλλη μια φορά καλούμαστε να αποτελέσουμε παράγοντα αξιοπιστίας στον τόπο».

Επιπλέον, από το βήμα του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος, η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως παριστάνει ότι διαπραγματεύεται: «Κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ένα τέταρτο μνημόνιο. Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει τα νέα μέτρα και τη φοροεπιδρομή».

Επίσης, πρόσθεσε ότι χρειάζεται ανασχεδιασμός με εθνικό σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα: «Η σημερινή κυβέρνηση διαλύει κάθε παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, διαλύει την υγεία και την πρόνοια, τη δικαιοσύνη και την παιδεία, η Ελλάδα χρειάζεται οξυγόνο. Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτή η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα