Αζεβέδο: Πρώτα έλεγχος, μετά υπογραφές

09:29 3/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα ο Λούμπος Μίχελ, έχουν πάρει στα χέρια τους στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο του Μάρσιο Αζεβέδο, που δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προτού υπογράψει ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ δε θα υποβληθεί εκ νέου σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Οι δύο πολύ (αλλά παλιοί…) σοβαροί τραυματισμοί του δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι γι’ αυτό και ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός

πριν από τις υπογραφές.

Άλλωστε, είναι ένας από τους λόγους, μπορεί και ο σημαντικότερος, που οι «ασπρόμαυροι» θα υπογράψουν μαζί του για τους επόμενους έξι μήνες. Αν μέσα στο διάστημα αυτό ο 32χρονος αμυντικός της Σαχτάρ δεν βγάλει προβλήματα τραυματισμών, τότε οι δύο πλευρές θα καθίσουν να συζητήσουν σε νέα βάση, μετά και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Αζεβέδο έχει επιστρέψει στην κανονική ζωή της Σαχτάρ, συμμετείχε σε δύο διαφορετικές προετοιμασίες, κάτι που δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί δίχως προβλήματα, ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του έχει να κάνει με την παρουσία του συμπατριώτη του Ισμαϊλι, ο οποίος είναι η ξεκάθαρη νο 1 επιλογή του Πάουλο Φονσέκα.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Αζεβέδο: Πρώτα έλεγχος, μετά υπογραφές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα