Αβραμόπουλος: Κανένας κουκουλοφόρος μάρτυρας δεν θα ρίξει σκιά στο πρόσωπό μου

12:59 9/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis που τον εμπλέκουν ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των ψευδομαρτύρων ενώ ζήτησε από τον Άρειο Πάγο να άρει το καθεστώς προστασίας τους.

Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε λόγο για καθοδηγούμενη

ψευδορκία, πολιτική σκευωρία και μια σκοτεινή υπόθεση, που βαραίνει ως σκιά την κοινωνία, υπονομεύει τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτικών προσώπων.

«Ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια άθλια υπόθεση, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας… Δεν με αγγίζει, δεν με αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο, αυτή η θλιβερή άθλια υπόθεση στημένων και υποκινούμενων συκοφαντιών με τη συμμετοχή θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα και άλλων προσώπων. Είμαι βέβαιος ότι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει έρευνα και όλα θα έρθουν στο φως. Κανένας κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας, και καμία σκευωρία απ’ όπου κι αν προέρχεται δεν θα αφήσω να ρίξει σκιά στο πρόσωπό μου» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος σύμφωνα με τον οποίο οι μαρτυρίες της δικογραφίας συνιστούν απίστευτα ψέματα,και δεν έχουν χαρακτηριστικά μαρτυρικής κατάθεσης, αλλά έχουν ως στόχο την καθοδηγούμενη ψευδορκία και την προσβολή της πολιτικής προσωπικότητάς του.

The post Αβραμόπουλος: Κανένας κουκουλοφόρος μάρτυρας δεν θα ρίξει σκιά στο πρόσωπό μου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα