Αβραμόπουλος: Αλητήριος και αναξιόπιστος ο προστατευόμενος μάρτυρας

08:35 8/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και αντέκρουσε τις κατηγορίες που του αποδίδει ο προστατευόμενος μάρτυρας.

Στην επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου “λένε, ότι έδωσαν μίζα 40 εκατομμυρίων”, ο Ευρωπαίος Επίτροπος ρώτησε «σε ποιον;»

«Σε εσάς», απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου προκαλώντας το ξέσπασμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου: “Αυτός ο αλητήριος

κ. Χατζηνικολάου, δεν ήξερε κάτι το οποίο σας το αποκαλύπτω εγώ τώρα. Τον μοριακό έλεγχο δεν το προχώρησε το υπουργείο Υγείας ή το υπουργείο Ανάπτυξης. Με εισήγηση δική μου έγινε νόμος, συστάθηκε διακομματική Επιτροπή της Βουλής, η οποία έκανε και το διαγωνισμό. Αλλά αυτό, δεν το ‘ξερε αυτός ο αλητήριος κι είναι ένα καίριο σημείο, που δείχνει πόσο αναξιόπιστος είναι” είπε ο Επίτροπος που χαρακτήρισε στημένη την ιστορία του σκανδάλου. Είπε, πως η δικογραφία είναι διάτρητη και συνέστησε στους ανακριτές να μην παίρνουν τοις μετρητοίς αυτά που λένε διάφοροι περίεργοι τύποι, σαν τους προστατευόμενους μάρτυρες.

The post Αβραμόπουλος: Αλητήριος και αναξιόπιστος ο προστατευόμενος μάρτυρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα