Αυγερινός: Παραμύθια της Χαλιμάς τα περί απόπειρας δολοφονίας Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

19:41 7/9/2016 - Πηγή: Aixmi

«Παραμύθια της Χαλιμάς τα περί απόπειρας δολοφονίας #Putin. Καταρχάς δεν μετακινείται ο #Putin ποτέ μόνος του, παρά μόνο με συνοδεία πολλών οχημάτων, η σειρά τους αλλάζει συνεχώς και ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει πού επιβιβάζεται, αποφασίζεται και το μαθαίνει τελευταία στιγμή» γράφει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook o ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.

Με αυτή την ανάρτηση ο γνωστός δημοσιογράφος βάζει τέλος στα σενάρια περί απόπειρας δολοφονίας του Ρώσου προέδρου

Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση και προς όλους όσοι παραπληροφορούν και «γράφουν τέτοιες μπούρδες«.

Στη συνέχεια στην ανάρτηση του γράφει:
«Το όχημά του είναι θωρακισμένη Μερσεντές και όχι BMW. Κι από του χρόνου λογικά θα επιβιβάζεται ξανά σε ρωσικής κατασκευής λιμουζίνες. Επίσης αποκλείεται η κυκλοφορία στα τμήματα της διαδρομής, από όπου διέρχεται, ενώ έχει και εναέρια συχνά κάλυψη. Το ότι ο νεκρός οδηγός εργαζόταν στην προεδρική υπηρεσία τα τελευταία 10 χρόνια και οδηγούσε τη δεδομένη στιγμή ένα όχημα της Άνω Βουλής, δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Υπάρχουν εκατοντάδες οχήματα στην προεδρική υπηρεσία και αντίστοιχος αριθμός οδηγών.

Η #Mailonline έγραψε κάτι τρίχες ότι ήταν ο αγαπημένος οδηγός του #Putin και ότι δήθεν αυτό μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, προσωπικά δεν το είδα πουθενά.
Ούτε οι ιστοσελίδες της ρωσικής αντιπολίτευσης δεν έγραψαν τέτοιες μπούρδες. Οι επόμενοι παραμυθάδες σχεδίασαν «απόπειρα κατά #Putin». Υπενθυμίζω ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ώρα ο #Putin ήταν στο Βλαδιβοστόκ, συναντιόταν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Άμπε. Μπε βελάζουν τα πρόβατα και στα ρωσικά, στα γιαπωνέζικα δεν ξέρω…» καταλήγει….

Keywords
Τυχαία Θέματα