«Άστραψε» κατά των δημοσιογράφων ο Μο Φάρα: «Γράψτε ό,τι θέλετε. Είμαι καθαρός»

22:57 13/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξέσπασε ο Μο Φάρα! O θρυλικός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, που είπε «αντίο» στους στίβους, κατηγόρησε τα βρετανικά ΜΜΕ ότι προσπαθούν να αμαυρώσουν τις επιτυχίες του και τόνισε πως είναι «καθαρός»!

Περίμενε την κατάλληλη στιγμή και… χτύπησε ο Μο Φάρα!

Ο θρυλικός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, που θα συνεχίσει με αγώνες δρόμου, καθώς είπε «αντίο» στους στίβους στο «σπίτι» του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων, για τη γνωστή ιστορία με το ντόπινγκ.

Θυμίζουμε, τον περασμένο Φεβρουάριο,

οι Sunday Times έγραψαν ότι ο προπονητής του Φάρα, Αλμπέρτο Σαλαζάρ είχε χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες για να βελτιώσει τις επιδόσεις των αθλητών του, κάτι που είχε διαρρεύσει από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αντιντόπινγκ (USADA).

Ο Μο Φάρα, λοιπόν, είπε αρχικά: «Είναι σαν να έχω καταφέρει, ό,τι έχω καταφέρει και εσείς να προσπαθείτε να το καταστρέψετε. Υπήρξατε πολλές φορές άδικοι μαζί μου. Δεν γνωρίζω το λόγο».

Και συνέχισε: «Αν υπερέβην τα εσκαμμένα και ο Μο Φάρα έκανε κάτι λάθος, αποδείξτε το. Μπορείτε να γράφετε ό,τι σας αρέσει αλλά είμαι καθαρός αθλητής… Και κοιμάμαι ήσυχος τη νύχτα, αγαπώ τα παιδιά μου, αγκαλιάζω τα παιδιά μου και τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Αυτό τελικά μετράει.

Η ιστορία δεν λέει ψέμματα, όλοι είναι υπερήφανοι για μένα. Είναι γεγονός ότι έχω δουλέψει σκληρά και ό,τι έχω πετύχει είναι μέσα από την σκληρή δουλειά.

Θα συνεχίσω να παλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω κάνοντας την χώρα μου περήφανη. Είμαι περήφανος που είμαι Βρετανός».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα