Αρνητικό από Vodafone για εκλογές στο Κέντρο τον Νοέμβριο

15:36 21/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Αρνητικό σήμα για εκλογές τον Νοέμβριο στον χώρο της Κεντροαριστεράς έστειλε η Vodafone, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και σημειώνοντας ότι μπορεί να αναλάβει μόνο την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων και όχι την ψήφο εξ αποστάσεως.

Η εταιρεία

κινητής τηλεφωνίας, στην οποία είχε απευθυνθεί η Επιτροπή υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο, απάντησε ότι μπορεί να αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών, αν αυτές διεξαχθούν τρεις μήνες αργότερα, δηλαδή, τον Φεβρουάριο.

Ως αμοιβή ζητά 900.000 συν ΦΠΑ, ποσό ίσο για εκείνο που είχε ζητήσει για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ.

Την ενημέρωση έκανε ο Νίκος Αλιβιζάτος, τονίζοντας ότι «αναμένει και τις προσφορές των εταιρειών ΟΤΕ και WIND, προς τις οποίες έχει ήδη απευθυνθεί, ζητώντας τους να διευκρινίσουν αν μπορούν να εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή εκλογών στις 5 και 12 Νοεμβρίου και με ποιο κόστος».

Η επιστολή Αλιβιζάτου στους υποψήφιους:

Σας αποστέλλω συνημμένως την απαντητική επιστολή της εταιρίας VODAFONE, η οποία μόλις περιήλθε στο γραφείο μου. Όπως θα διαπιστώσετε, η προσφορά της εταιρίας αφορά μόνον την on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή ψηφοφορίας «δια ζώσης».
Και τούτο, το νωρίτερο, τον προσεχή Φεβρουάριο και με κόστος 900.000 € συν Φ.Π.Α. Η προσφορά της εταιρίας δεν αναφέρει ο,τιδήποτε για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία.

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τις εταιρίες WIND και ΟΤΕ, από τους προέδρους των οποίων ζήτησα να με ενημερώσουν έως το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, αν μπορούν και, βεβαίως, αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων, με ψηφοφορία “δια ζώσης” και μόνον, κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες (5 και 12 Νοεμβρίου) και με ποιους οικονομικούς όρους.

Επιφυλάσσομαι να σας ενημερώσω μόλις έχω τις απαντήσεις τους. Σημειώστε, παρακαλώ, ότι αποστέλλω το παρόν μήνυμα και στους λοιπούς υποψηφίους.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,
Ν.Κ. Αλιβιζάτος

Keywords
Τυχαία Θέματα