Αποθέωση για τον Ναβάρο στο «αντίο» του – Η αγκαλιά με τον Γκασόλ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

21:55 16/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα 37 του χρόνια, ο μεγάλος Χουάν Κάρλος Ναβάρο ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι του με τη «φούρια ρόχα». Η ήττα από τη Σλοβενία στον ημιτελικό δεν έδωσε την ευκαιρία στον «La Bomba» να κλείσει ιδανικά την καριέρα του με το εθνόσημο διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο ενώ ο μικρός τελικός με τη Ρωσία είναι η τελευταία του παράσταση.

Un día MUY ESPECIAL para nuestro #Capi7án.

Así ha sido la sorpresa

de sus compañeros ⬇️https://t.co/QF9uX2Z05M pic.twitter.com/oOROarLmjn

— SeBaloncesto – FEB (@baloncestofeb) September 16, 2017

Ο Ναβάρο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ματς και επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική και οι συμπαίκτες του τον χειροκρότησαν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του!

Adiós #Capi7án…

Navarro anuncia su despedida de la #SelMAS Ésta siempre será tu #LaFamilia #SomosEquipo pic.twitter.com/DBvJgJl9kt

— SeBaloncesto – FEB (@baloncestofeb) September 16, 2017

Ο Πάου Γκασόλ ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα μετά τον ημιτελικό με τη Σλοβενία, εκεί όπου η Ισπανία υποκλίθηκε στην παρέα του Λούκα Ντόντσιτς. «Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το χάλκινο μετάλλιο κι αυτό ακριβώς θα κάνουμε». Η παλιοπαρέα της γενιάς του ’80 διανύει τα τελευταία μέτρα μιας απίθανης διαδρομής που άρχισε στο Μουντομπάσκετ Νέων το 1999 και ολοκληρώνεται αύριο (17/9) αφού ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ενημέρωσε επίσημα ότι αποσύρεται από την εθνική.

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες (μαζί με τον Φελίπε Ρέγιες) πριν από 18 χρόνια όταν κέρδισαν τις ΗΠΑ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Λισαβόνα. Οι «80άρηδες» της εθνικής Ισπανίας ήταν η βάση της «φούρια ρόχα» που κατέκτησε 11 μετάλλια τα τελευταία 16 χρόνια, ο μεγάλος Ναβάρο γράφει τους τίτλους τέλους στο ματς με τη Ρωσία και ο Πάου Γκασόλ τον αγκάλιασε στην τελευταία προπόνηση. Όπως συνέβη στο βάθρο το 1999, τότε που οι δυο 19άχρονοι κατέκτησαν για πρώτη φορά τον κόσμο…

Ha sido nuestro último entrenamiento oficial juntos..mañana será el último partido..disfrutemos de este momento al máximo!#GraciasJuanCarlos pic.twitter.com/uClGxUgXMY

— Pau Gasol (@paugasol) September 16, 2017

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα