«Απολογία» Πολάκη για Κυμπουρόπουλο: Έκανα πολιτική κριτική

15:20 23/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Μετά τον σάλο -και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ- που ξεσήκωσε η ανάρτησή του στα social media για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο Παύλος Πολάκης προσπάθησε να δώσει διευκρινίσεις, υποστηρίζοντας ότι όσα έγραψε αποτελούν «πολιτική κριτική» και «διαστρεβλώθηκαν από τη ΝΔ». Είχε προηγηθεί το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του μετά το Πάσχα

και η απάντηση του πρωθυπουργού ότι θα τη μετατρέψει σε πρόταση εμπιστοσύνης προς της κυβέρνηση.

«Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, αντιπαρέρχομαι την προσπάθεια συνειδητής στοχοποίησης μου από Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος οφείλει να θεσμοθετεί μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία. Το ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Κυμπουροπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα, όπως μόρια και επιδόματα, τα θεωρούν χάρες που θέλουν να καταργήσουν ή είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής. Διατύπωσα πολιτική κριτική σε δήλωση που έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αν τα θεωρούν χαρές που θέλουν να καταργήσουν», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στη δήλωσή του.

The post «Απολογία» Πολάκη για Κυμπουρόπουλο: Έκανα πολιτική κριτική appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα