Αποκαλύψεις για τις επιδόσεις του Μέσι στο κρεβάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

12:29 1/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Καυτές αποκαλύψεις έκανε ριάλιτι σταρ στο τηλεπαιχνίδι η Ώρα της Αλήθειας που προβάλλεται στην αργεντίνικη τηλεόραση. Η Χοάνα Γκονζάλες αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια έκανε σεξ με τον Λιονέλ Μέσι και δεν της έμεινε αξέχαστη η βραδιά.

Gracias Trome x siempre buscar las dos campanas

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on Jul 25, 2016 at 10:06am PDT

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, η ερωτική υνέυρεση με τον κορυφαίο σταρ της μπάλας έγινε πριν από πολλά χρόνια όταν εκείνος ήταν πολύ νέος ενώ διευκρίνισε ότι εκείνη την εποχή ο Μέσι δεν είχε κάποια σταθερή σχέση.

Δείτε εδώ το βίντεο

Η Χοάνα είπε πως την πλησίασε ένας σωματοφύλακας του Μέσι και της είπε ότι κάποιος ήθελε να τη γνωρίσει. Όταν είδε μπροστά της τον άσο του ποδοσφαίρου τρελάθηκε καθώς ήταν ίνδαλμά της.

Upps ni sé si es italiano esto !!! Ya rebotó en Argentina y ya llego a cruzar el charco el poligrafo de la muerte !!

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on Jul 21, 2016 at 5:01pm PDT

Πήγαν στο σπίτι του όπου ακολούθησε μία νύχτα σεξ. «Είναι σαν να κάνεις έρωτα με πτώμα!» είπε ελαφρά απογοητευμένη η κοπέλα. Τόνισε ότι ήταν πολύ νέος αν και ήξερε τι έκανε. «Τελείωσε μια χαρά, αλλά ήταν σαν να κοιμήθηκα με νεκρό!» σημείωσε η Χοάνα.

«Δεν θυμόμουν ούτε το όνομά μου. Εντάξει ήταν μια ωραία βραδιά, μπήκαν αρκετά γκολ, ήταν ισοπαλία!» προσπάθησε να μαζέψει την προηγούμενη δήλωσή της για να μην στιγματίσει τον Μέσι.

I miss you @rodrigovalledepaz

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on Jul 21, 2016 at 9:12pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα