Από την Κρήτη ξεκινά τις προεκλογικές του περιοδείες ο Αλ. Τσίπρας

08:48 1/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Από την Κρήτη ξεκινά σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα των περιοδειών του ανά τη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτος σταθμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τα Χανιά στα οποία θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του Νομού, ενώ στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση

με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου, στο Καστέλι Κισσάμου.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Ανώγεια Ρεθύμνου όπου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ανωγείων. Στις 20:00 θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική πλατεία και θα συζητήσει με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.

Σημειώνεται ότι η επιλογή έναρξης της προεκλογικής του περιοδείας από την Κρήτη έχει και σαφή πολιτική στόχευση, καθώς o ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη χάσει δυο κρητικούς βουλευτές (Κριτσωτάκης, Δερμιτζάκης) και πολλά στελέχη.

Μετά την Κρήτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη Βοιωτία, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε εκεί πλέον κανέναν βουλευτή αφού οι κ.κ. Σταθάς και Σκούμας προσχώρησαν στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, όπου ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Άγνωστο παραμένει ακόμα εάν θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα