Από την «άκρα» Αριστερά ως τη «λαϊκή» Δεξιά οι επαφές του ΣΥΡΙΖΑ

23:33 13/11/2014 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε -κατά τη διάρκεια του δεύτερου μπρίφινγκ- για τις επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Φώτη Κουβέλη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι στις συνδιασκέψεις που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο επόμενο διάστημα, θα υπάρξει επικοινωνία και με άλλα κόμματα,

από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ως τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Άνθρωποι που έχουν ψηφίσει ή υποστηρίξει το μνημόνιο στο παρελθόν, δεν θα αποτελούν πρόβλημα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον Π. Κουρουμπλή, που είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι μήπως λιγότερο ΣΥΡΙΖΑ από τους υπόλοιπους;».

Επιπλέον, ο κ. Σκουρλέτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα γεγονότα στα πανεπιστήμια, σημειώνοντας ότι επιλέγει την ένταση ως αντιπερισπασμό και δίνει πολιτική κάλυψη στην «προκλητική και αναίτια» καταστολή και κατηγόρησε ανοιχτά τον πρύτανη κ. Φορτσάκη αποκαλώντας τον «εκτελεστικό βραχίονα της έντασης».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι δεν παίρνει θέσεις στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, χαρακτηρίζοντάς τον «ασπόνδυλο», «ολίγον έγκυο» κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα