Απλώνουν και πάλι σεντόνι – Ξεχωρίζει η κόντρα στο Άνφιλντ και στο Μιλάνο

10:00 18/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Mε νέες ώρες διεξαγωγής των αγώνων, το Champions League που όλοι λατρεύουν επιστρέφει! Πρεμιέρα της φάσης των ομίλων απόψε με τεράστιο ματς στο Άνφιλντ, μεγάλη μάχη στο Μιλάνο και απόλυτα ενδιαφέρουσα κόντρα στο Πριγκηπάτο.

Το σεντόνι που μπορεί να προκαλέσει σε όλους μέχρι και… βιώματα ζωής, τεντώνεται ξανά στη σέντρα και ο ύμνος που σε κάνει ν’ ανατριχιάζεις, ακούγεται ξανά!

Το Champions League

για τη σεζόν 2018-2019 είναι εδώ και κάνει σέντρα απόψε, με τις 8 πρώτες αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο θα ξεκινήσουν στις 19:55 ώρα Ελλάδας και οι υπόλοιπες θα κάνουν πλέον την πρώτη τους σέντρα στις 22:00 κι όχι στο κλασσικό και… αγαπημένο 21:45.

Στο «Άνφιλντ» η φετινή διαφορετική και σοβαρή Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν των υψηλότατων στόχων και των υπερβάσεων στις οποίες στοχεύει κάθε αγωνιστική περίοδο.

Στο «Τζουσέπε Μεάτσα», η Ίντερ φιλοξενεί την Τότεναμ ξυπνώντας μνήμες από τις αναμετρήσεις τους επί Μπέιλ στα «σπιρούνια», μόνο που αυτή τη φορά ο Ουαλός δεν είναι πλέον στο λονδρέζικο «στρατόπεδο» αλλά υπάρχει ένα σύνολο τρομερά δουλεμένο από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στο Μπριζ, η Ατλέτικο Μαδρίτης του Αντουάν Γκριεζμάν καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Μονακό, η Νάπολι έχει τρομερά δύσκολο έργο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ενδιαφέρον έχει και η «σύγκρουση» των Σάλκε και Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν (19:55/ CosmoteSport 2 HD)

Ίντερ – Τότεναμ (CosmoteSport4 HD)

Μπριζ – Ντόρτμουντ (22:00/ CosmoteSport 6 HD)

Μονακό – Ατλέτικο (CosmoteSport 2 HD)

Λίβερπουλ – Παρί (CosmoteSport 3 HD)

Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι (CosmoteSport 7 HD)

Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας (CosmoteSport 8 HD)

Σάλκε – Πόρτο (CosmoteSport 9 HD)

Πηγή: gazzetta.gr

The post Απλώνουν και πάλι σεντόνι – Ξεχωρίζει η κόντρα στο Άνφιλντ και στο Μιλάνο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα