Απίστευτο: Γονείς κρατούσαν αιχμάλωτα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους

13:47 16/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σοκαρισμένοι έμειναν οι αστυνομικοί στην έφοδο που έκαναν σε σπίτι στην Καλιφόρνια όπου εντόπισαν 12 άτομα φυλακισμένα και δεμένα με αλυσίδες και λουκέτα στα κρεβάτια τους. Πρόκειται για 12 αδέρφια, ηλικίας από 2 έως 29 ετών που οι γονείς τους τα κρατούσαν αιχμάλωτα και τα βασάνιζαν επί σειρά ετών. Συγκεκριμένα επτά από τα αδέρφια ήταν από 18-29 ετών.

Ένα από τα παιδιά, μία 17χρονη, κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία που προχώρησε στη λύτρωση των 13 παιδιών.

Οι αστυνομικοί όταν αντίκρισαν τη 17χρονη νόμιζαν ότι ήταν μόνο 10 ετών έτσι εξασθενημένη

που ήταν και υποανάπτυκτη καθώς οι γονείς της τής στερούσαν τη σίτιση όπως και στα υπόλοιπα παιδιά τους, ενώ όλα έφεραν σημάδια βασανισμού και κακομεταχείρισης.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί τα παιδιά κρατούνταν δεμένα σε κρεβάτια μέσα σε σκοτεινά και δύσοσμα δωμάτια.

Οι γονείς, εν τέλει, ο 57χρονος Ντέιβιντ Άλεν Τούρπιν και η 49χρονη Λουίζ Άννα Τούρπιν συνελήφθησαν για βασανισμό και παράνομη κράτηση των παιδιών τους ενώ ορίστηκε εγγύηση 9 εκατ. δολάρια για τον καθένα! Σύμφωνα με τα αρχεία της Πολιτείας της Καλιφόρνια, ο Τούρπιν είχε πάρει κρατική άδεια να ανοίξει ιδιωτικό σχολείο στο οικοδομικό συγκρότημα όπου βρέθηκαν αιχμάλωτα τα παιδιά.

The post Απίστευτο: Γονείς κρατούσαν αιχμάλωτα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα