Απίστευτη επίθεση Καμμένου σε Ντόρα για Μαρινάκη, Siemens, Ερντογάν

17:53 7/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τη Ντόρα Μπακογιάννη χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την πληροφορία ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία τού Ταγίπ Ερντογάν ως προέδρου τής Τουρκίας.

«Πάει να υποβάλει τα σέβη της στον Σουλτάνο», έγραψε στο twiitter, αποκαλώντας την «Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη». Υπενθύμισε τη συνεχιζόμενη ομηρία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας

«δεν στέλνει ούτε κλητήρα, λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας».

Στο ολιγόλογο κείμενο αποκαλεί τον ΣΚΑΪ ως «ΣΚΑΪ-ΧΑΜΠΕΡ», ευθυγραμμιζόμενος με τον υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος κατηγορεί καθημερινά τον σταθμό τού Γιάννη Αλαφούζου ότι υπερπροβάλει τις τουρκικές θέσεις, λόγω τής συνερργασίας τους με τον Τούρκο παραγωγό τού Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ολόκληρη η ανάρτηση τού υπουργού Άμυνας:

“Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Απίστευτη επίθεση Καμμένου σε Ντόρα για Μαρινάκη, Siemens, Ερντογάν

The post Απίστευτη επίθεση Καμμένου σε Ντόρα για Μαρινάκη, Siemens, Ερντογάν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα