Απεργιακές πορείες στο κέντρο της Αθήνας – Ένταση από κρανοφόρους

12:57 30/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε εξέλιξη είναι οι απεργιακές συγκεντρώσεις τόσο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ όσο και του ΠΑΜΕ και άλλων σωματείων. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργάνωναν συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το ΠΑΜΕ

θα συγκεντρωνόταν στην Ομόνοια στις 10:30 ενώ η πορεία ήδη έχει φθάσει στο Σύνταγμα. Στις 10.30 επίσης διοργάνωναν συγκέντρωση τα πρωτοβάθμια σωματεία μπροστά από τα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Ομάδα περίπου 20 ατόμων που φορούσαν κράνη, λίγη ώρα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου στην Κλαυθμώνος, δημιούργησαν ένταση στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ/ ΑΔΕΔΥ, σκίζοντας πανό, πετώντας αυγά και φέιγ βολάν όπου αναγραφόταν «Καμία συμμαχία με την εργοδοσία».

Ακολούθως, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου εμφανίστηκαν στην έδρα της ΓΣΕΕ όπου έγραψαν με κόκκινο σπρέι συνθήματα στο εξωτερικό του κτηρίου και πέταξαν φυλλάδια καταγγέλλοντας τη ΓΣΕΕ ότι εργάζεται για λογαριασμό των «αφεντικών».

The post Απεργιακές πορείες στο κέντρο της Αθήνας – Ένταση από κρανοφόρους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα