Ανδρέας Λοβέρδος: Πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας…

11:07 27/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος προσωπικά για τον πρωθυπουργό, μετά το ναυάγιο των διαπραγμαγματεύσεων με την τρόικα. Μιλώντας στο aixmiradio (στην Ευτυχία Αδηλίνη) αποκάλεσε πέντε φορές «πολιτικό απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι εξαπάτησε τον λαό μκαι κατέστρεψε τη χώρα.

«Έκανε πέρυσι την πρώτη βαρουφακιάδα και τώρα ετοιμάζει τη δεύτερη, έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια, δεν τον

εμπιστεύομαι σε τίποτα ούτε αποκλείω τίποτα πλέον», είπε. «Η χώρα πεθαίνει , το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του και το κόμμα του, όχι το συμφέρον της χώρας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε πρώτον ότι ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί και ανάσταση της οικονομίας, μαζί με την ανάσταση του Χριστού, και δεύτερον ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε πει με έμφαση στη Βουλή ¨καήκαμε, αν δεν έχουμε συμφωνία έως τον Μάιο», για να επισημάνει πως δεν υπάρχει πια περιθώριο να μη λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.

«Ή θα καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί», τόνισε. «Κάθε μέρα που περνά αυξάνεται ο λογαριασμός. Δεν βλέπετε ότι ο καταθλιπτικός υπουργός Πολιτισμού πάει να μπλοκάρει την επένδυση 400 εκατ ευρώ στην Αφάντου της Ρόδου; Κανένας μισθωτός -ούτε του δημοσίου, ούτε του ιδιωτικού τομέα- δεν μπορεί να ζήσει χωρίς επενδύσεις».

Τέλος, ο πρώην υπουργός απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κυβερνητικά το ΠΑΣΟΚ με τον Σύριζα. «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ξέρω και πώς σκέφτεται η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά και πώς αξιολογεί τα πράγματα η κοινοβουλευτική μας ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα