Ανατροπή τον Φεβρουάριο: Στην 3η θέση οι ειδήσεις τού Αντέννα

14:41 1/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις 17 Φεβρουαρίου γράφαμε σε τούτη τη στήλη ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τού Αντέννα αντιμετωπίζει κρίση ταυτότητας. Οι μέρες που ακολούθησαν επιβεβαίωσαν πλήρως τον ισχυρισμό μας, καθώς οι τηλεθεατές έδειξαν τάσεις φυγής.

Γράφαμε συγκεκριμένα: Ο Αντέννα αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα ταυτότητας. Δεν δίνει στο δελτίο του, ούτε πολιτικό προφίλ (για να κοντράρει τον Σκάι), ούτε κοινωνικό χαρακτήρα (για να αντιμετωπίσει το Star). Οπότε αδυνατεί να εκμεταλλευτεί και το ισχυρό του χαρτί, τον Νίκο Χατζηνικολάου, που έχει σημαντικό πολιτικό βάρος.

Διαβάστε το ολόκληρο (εδώ).

Οι μετρήσεις τηλεθέασης κατέγραψαν τού λόγου το αληθές. Οι ειδήσεις τού Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου υποχώρησαν στην τρίτη θέση τον Φεβρουάριο, από την πρώτη στην οποία βρισκόταν τούς προηγούμενους μήνες. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις καθημερινές του προηγούμενου μήνα δηλαδή, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 530,000 τηλεθεατών (ποσοστό 13,9%). Τις τελευταίες δυο μέρες τού μήνα, μάλιστα, σημείωσε ποσοστά τής τάξης του 11%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δεύτερη θέση πέρασε, έστω και οριακά, το δελτίο τού Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, το οποίο ακολουθεί αμιγώς αστυνομική θεματολογία. Σε καθημερινή βάση το παρακολουθούσαν 532,000 τηλεθεατές (ποσοστό 13,9%).

Πρώτο στη ζώνη των 8 ήταν τον Φεβρουάριο οι ειδήσεις του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη, που έχει χτίσει πολιτικό προφίλ και δεν παρεκκλίνει από αυτή.. Το παρακολουθούσαν καθημερινά, κατά μέσο όρο 550,000 τηλεθεατές (14,5%).

Βεβαίως, είναι πολύ μικρές οι διαφορές στον αριθμό τηλεθεατών που παρακολουθούν τα τρία δελτία. Μόλις 20,000 χωρίζουν το πρώτο από το τρίτο. Ουσιαστικά, λοόν, μιλάμε για τριπλή ισοδυναμίοα. Ωστόσο, η τάση είναι ξεκάθαρη.

Αν φύγουμε από τη ζώνη των 8 και κοιτάξουμε τη μεγάλη τηλεοπτική εικόνα θα διαπιστώσουμε ότι το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, που μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 7, διατήρησε τα σκήπτρα και τον Φεβρουάριο. Το προτιμούσαν καθημερινά 785,000 τηλεθεατές (235,000 περισσότεροι από το προπορευόμενο δελτίο στις 8). Το ποσοστό του ήταν 23,2%.

ειδήσεις της ΕΡΤ με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου προσήλκυε κάθε βράδι στις 9, τον Φεβρουάριο, 231,000 τηλεθεατές (ποσοστό 5,2%).

Ανατροπή τον Φεβρουάριο: Στην 3η θέση οι ειδήσεις τού Αντέννα

The post Ανατροπή τον Φεβρουάριο: Στην 3η θέση οι ειδήσεις τού Αντέννα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα