Ανατροπή στη ζώνη των 8: Πέρασε πρώτος ο Σκάι -Το λάθος του Αντέννα

10:34 29/11/2017 - Πηγή: Aixmi


Τρία δελτία στη ζώνη των 8, τρεις διαφορετικές ιεραρχήσεις στη θεματολογία τους, χθες Τρίτη.

Ο Αντέννα, που προχθές ήταν πρώτος, υποχώρησε στη δεύτερη θέση, προτάσσοντας και δίνοντας μεγάλη έκταση στις συλλήψεις των Κούρδων στο Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα, με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, αλλά και συνδέοντάς τες με την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

Ακολούθησε ζωντανή συνέντευξη με τον υπουργό Νίκο Τόσκα.

Παρότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε και ερωτήματα που ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό (για τα Εξάρχεια και τον Ρουβίκωνα), το συνολικό «πακέτο» των 21 λεπτών απεδείχθη «δύσπεπτο» για τους τηλεθεατές που έδωσαν στο δελτίο 13,6%.

Ο Σκάι άρχισε με το θέμα των ημερών, την πολιτική σύγκρουση για πώληση πυρομαχικών και την προαναγγελία Ειδικού Δικαστηρίου από τον Μητσοτάκη για Τσίπρα-Καμμένο. Στη συνέχεια μετέδωσε ζωντανό ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου και στοιχεία για το προφίλ του Βασίλη Παπαδόπουλου και του Τζον Σφακιανάκη.

Η επίδοση του δελτίου ήταν 15,3% και το έφερε στην πρώτη θέση.

Το Star κινήθηκε και χθες στη γνωστή ατζέντα του. Κηδεία διδύμων στη Νέα Σμύρνη, ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο που απεδείχθη δυστύχημα, η υπόθεση 15χρονου που επιχείρησε να αυτοκτονήσει με χάπια και τροχαίο για τέσσερις αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο.

Το δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα παρακολούθησε το 12,5% των τηλεθεατών.

* Το στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

* Τα δελτία του Σκάι του του Star αρχίζουν στις 19.55, ενώ του Αντέννα 5 λεπτά αργότερα.

* Το Star ξεκινά από καλύτερη αφετηρία, λόγω υψηλότερου λιντ ιν που του δίνει ο «Τροχός της τύχης».

The post Ανατροπή στη ζώνη των 8: Πέρασε πρώτος ο Σκάι -Το λάθος του Αντέννα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα