Αναντιστοιχίες ανάμεσα στα στοιχεία της Πυροσβεστικής και σε καταθέσεις κατοίκων

11:14 9/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Καθημερινής” κάνει λόγο για αναντιστοιχίες που υπάρχουν στην έρευνα για τη φονική πυρκαγιά ανάμεσα σε στοιχεία από το αρχείο της Πυροσβεστικής και σε όσα έχουν καταθέσει μάρτυρες.

Όπως αναφέρεται, η ώρα που οι επικεφαλής αξιωματικοί του Σώματος ενημερώθηκαν για την έναρξη της φωτιάς και ο ακριβής χρόνος αναπόκρισής τους στο συμβάν αποκλίνουν από τους πραγματικούς χρόνους.

Μάλιστα, υπάρχουν αξιωματικοί οι οποίοι αν και ειδοποιήθηκαν άμεσα για την εκδήλωση της πυρκαγιάς, στο αρχείο εμφανίζονται να ενεργοποιήθηκαν αρκετή

ώρα αργότερα, ενώ άλλοι παρουσιάζονται να μεταβαίνουν στο μέτωπο, έως και μία ώρα μετά την πραγματική.

Οι αποκλίσεις κρίνονται σημαντικές για τον επιμερισμό των ευθυνών και σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής”, τα ανακριβή στοιχεία καταχωρίσθηκαν με καθυστέρηση και προχειρότητα στο αρχείο της Πυροσβεστικής, ενώ η οριστική αποτύπωση των ενεργειών θα προκύψει από την άρση απορρήτου σε κινητά στελεχών του Σώματος.

Πηγή: Καθημερινή

The post Αναντιστοιχίες ανάμεσα στα στοιχεία της Πυροσβεστικής και σε καταθέσεις κατοίκων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα