Αμερικανός αναλυτής: Ρόλος Καμμένου στο RussiaGate;

17:13 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τις καλές σχέσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Παπαδόπουλο, αναδεικνύει ο Αμερικανός αναλυτής Σεθ Άμπραμσον, ο οποίος διερευνά την υπόθεση της ενδεχόμενης ρωσικής παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τα ΝΕΑ.

Στο

πλαίσιο αυτό, αναφέρεται σε τακτικές επαφές του Τζορτζ Παπαδόπουλου με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο προσεγγίζει ως σύμμαχο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ειδικότερα, υπογραμμίζει ότι τον Μάιο του 2016 ο τότε σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στην Αθήνα, την ίδια εβδομάδα που επισκεπτόταν την ελληνική πρωτεύουσα και ο Ρώσος πρόεδρος.

(THREAD) BREAKING: Trump Aide George Papadopoulos Had Extensive Secret Contact With Putin Ally, May Have Met Putin in Athens in May of 2016 pic.twitter.com/tfbRbACvjp

— Seth Abramson (@SethAbramson) November 5, 2017

Ο Σεθ Άμπραμσον, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του New Hampshire, αναφέρεται στις συναντήσεις που είχε ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα με Έλληνες αξιωματούχους.
Σημειωτέον, ο Τζορτζ Παπαδόπουλος συνεργάζεται πλέον με το FBI, στο πλαίσιο της έρευνας για το λεγόμενο RussiaGate.

The post Αμερικανός αναλυτής: Ρόλος Καμμένου στο RussiaGate; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα