Αλβανία: Νέο βίντεο αποκαλύπτει την «επίθεση» του Κατσίφα στους κομάντο

09:52 2/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Αλβανικά Μέσα επικαλούμενα πηγές της Εισαγγελίας Τιράνων κάνουν λόγο για ένα νέο βίντεο στο οποίο αποκαλυπτεται η επιθετική διάθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Φέρεται η RENEA να παρέδωσε οπτικοακουστικό υλικό όπου στα πλάνα απιεκονίζεται ο ομογενής μας που δεν δέχεται να παραδοθεί αν και ο διαπραγματευτής τον προτρέπει να το κάνει.

«Όχι μόνον αρνήθηκε να παραδοθεί, αλλά ο «ελληνοαλβανός» έθεσε σε κίνδυνο τους άνδρες της RENEA πυροβολώντας τους με Καλάσνικοφ» υποστηρίζουν οι συγκεκριμένες πηγές. «Μετά από αυτό, οι άνδρες της RENEA αποφάσισαν την ‘’εξουδετέρωσή’’

του» αναφέρεται. Ωστόσο, πλάνα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν οι αλβανικοί ισχυρισμοί. Αντιθέτως, η ελληνική μειονότητα κάνει λόγο για εκτέλεση.

Στο μεταξύ, προκειμένου να υποβάλει ο ίδιος το αίτημα για παράδοση της σορού του παιδιού του, εκλήθη στο μεταξύ από τις εισαγγελικές Αρχές των Τιράνων ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Επιπλέον, αξιωματικός της ΕΛΑΣ θα μεταβεί στην Αλβανία όπου θα συνεργαστεί με την αστυνομία προκειμένου να λάβει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με την έρευνα σχετικά με τις περιστάσεις του θανάτου του ομογενούς.

The post Αλβανία: Νέο βίντεο αποκαλύπτει την «επίθεση» του Κατσίφα στους κομάντο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα