Αλλάζει ημέρα προβολής το «Πάμε Πακέτο» έπειτα από 12 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

12:33 12/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Η προβολή της νέας σειράς του Alpha «Τατουάζ» φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού και μία από αυτές αφορά τη μέρα προβολής της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που επί 12 χρόνια προβάλλεται κάθε Πέμπτη.

Ωστόσο, το «Τατουάζ» που κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλά επεισόδια από τις 21:00 έως τις 23:00, συμπαρασύροντας το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Όπως γράφει η RealLife, η Μουρμούρα αλλάζει ημέρα προβολής έπειτα από τέσσερα χρόνια προβολής

κι έτσι οι τηλεθεατές θα την απολαμβάνουν πλέον κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ενώ τις ίδιες ημέρες θα βλέπουν στις 22:00 το «Σόι μου».

Όλα αυτά προκαλούν αλλαγές και στο «Πάμε Πακέτο» που μεταφέρεται πλέον σαββατοκύριακο. Η ίδια όταν το πληροφορήθηκε αντέδρασε με ένα… σχόλιο στο instagram και το σχετικό βίντεο: «Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!…».

Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!… #nofilter #newseason #alphatv # #pamepaketo #complain #change #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις Σεπ 2, 2017, 2:46πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα