Αλιβιζάτος: Απάντηση οι 200.000 στους κυνικούς που ειρωνεύονταν

20:48 12/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δηλώσεις έκανε ο επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής για την Κεντροαριστερά, Νίκος Αλιβιζάτος, ενημερώνοντας για την εκλογική διαδικασία και σχολιάζοντας όσους ειρωνεύονταν την προσπάθεια που γίνεται για τον σχηματισμό του νέου φορέα:

«Μόλις περάσαμε το ψυχολογικό όριο των 200.000 κι Θεού θέλοντος επειδή οι κάλπες στην Αθήνα θα μείνουν ανοικτές ως τις 9 ίσως και σε κάποιες περιοχές που υπάρχουν ακόμη ουρές σε εκλογικά τμήματα και στην Αθήνα

και στην περιφέρεια να δοθεί παράταση, οπότε μπορεί να φθάσουμε και πολύ ψηλότερα. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος ψηφίζοντας έδειξε ότι θέλει να υπάρχει αυτή η παράταξη» επεσήμανε ο καθηγητής και συμπλήρωσε: .
«Ο κόσμος θέλει κάτι ανάμεσα στον ευρύτερο χώρο, ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γνήσια μεταρρυθμιστικό που να μην ταυτίζεται ούτε με τη συντηρητική παράταξη ούτε με τη στασιμότητα που συμβολίζει η σημερινή κυβέρνηση» είπε και στη συνέχεια υπογράμμισε με νόημα αφήνοντας σαφείς αιχμές:

«To γεγονός ότι περάσαμε τους 200.00 είναι απάντηση σε κυνικούς αλλά και σε φίλους και λιγότερο φίλους που όλο αυτόν τον καιρό ειρωνεύονταν αυτήν την προσπάθεια».

The post Αλιβιζάτος: Απάντηση οι 200.000 στους κυνικούς που ειρωνεύονταν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα