Ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

09:51 8/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Η νεαρή ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς Χριστίνα Τρεμόντι, επιλέχθηκε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα είναι η δημιουργός και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας edosafakelaki.org,

μια ιδέα την οποία συνέλαβε και υλοποίησε με βάση μια προσωπική εμπειρία που είχε το 2012 στην Ελλάδα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το διεφθαρμένο σύστημα στον χώρο της υγείας. Την εν λόγω ιστοσελίδα έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα 450.000 πολίτες και έχουν καταθέσει τις δικές τους εμπειρίες με περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου είναι ο αντιστράτηγος Γιώργιος Κλειδέρης, ενώ τρίτος είναι ο Χριστόφορος Σοφιαννίδης, μέλος της ποντιακής ομογένειας και αντιδήμαρχος στο δήμο Καλλιθέας.

Στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Νίκος Κατσαρός.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμπληρώνεται από την Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου (μέλος της γενικής γραμματείας Ισότητας), τον Νεκτάριο Μεταξάκη (πρώην αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού), τον Μιχάλη Βάρδα (μηχανολόγος μηχανικός), τον Ζήση Παπανικολάου (αναπληρωτή καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), τον Γιάννη Στεφανουδάκη (επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού), τον Κωνσταντίνο Μπούμπαρη (συνδικαλιστής και στέλεχος της Ένωσης Νοσηλευτών) και τέλος, τον Γαβριήλ Αβραμίδη (βουλευτής των ΑΝΕΛ από το 2012).

Keywords
Τυχαία Θέματα