Ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες «κάνουν φτερά» από τη Θεσσαλονίκη

21:16 8/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την EasyJet, ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν επισήμως τη ματαίωση δρομολογίων μέχρι νεωτέρας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και την εκτέλεσή τους μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

Πρόκειται για τις εταιρείες Eurowings και Wizzair. Τη συγκεκριμένη απόφασή τους ανακοίνωσε επισήμως και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι εταιρείες σύμφωνα με το voria.gr

προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές Μαρτίου στον κύριο διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στη Wizzair, από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου οι επιβάτες θα μεταφέρονται με λεωφορεία από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Η εταιρεία προσφέρει επίσης την επιλογή της πλήρους επιστροφής χρημάτων στους επιβάτες που δεν επιθυμούν την αλλαγή αυτή.

The post Ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες «κάνουν φτερά» από τη Θεσσαλονίκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα