Αίσιο τέλος στην απαγωγή των 10χρονων- Συνελήφθη ο δράστης

17:00 25/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της απαγωγής των δύο δεκάχρονων από το δημοτικό σχολείο Καμάρων της Λάρνακας στην Κύπρο, καθώς η αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια καλά στην υγεία τους, μετά από 8 ώρες από την απαγωγή τους. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία μόλις ένα χιλιόμετρο από το σχολείο τους και ήταν ναρκωμένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης είναι ένας 35χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία, ενώ οδηγήθηκε για ανάκριση

στις Αρχές. Μάλιστα ως συνεργός του φέρεται να είναι ο αδερφός του. Κίνητρο της απαγωγής είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα λύτρα.
Σύμφωνα με το sigmalive σοκαριστική λεπτομέρεια αποτελεί ότι ακριβώς απέναντι από την εν λόγω πολυκατοικία υπάρχει νηπιαγωγείο.

Μάλιστα στην πολυκατοικία φαίνεται ότι εργάζεται ο πατέρας του ενός εκ των πέντε παιδιών που αποπειράθηκε να αρπάξει ο δράστης.
Προληπτικά τα 2 παιδιά οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται το τελευταίο διάστημα να άλλαξε σε τακτικό χρονικό διάστημα της πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός του κάτι που κίνησε τις υποψίες ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις του δράστη, πήρε τηλέφωνο τις αρχές και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη και των παιδιών.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουε από την Αστυνομία, ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών.

«Μου κίνησε την περιέργεια άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.
Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση ήταν σαν ναρκωμένα.

Πηγή: sigmalive.com

The post Αίσιο τέλος στην απαγωγή των 10χρονων- Συνελήφθη ο δράστης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα