Αιφνιδίασε ο Πιτίνο- Έφυγε από τον Παναθηναϊκό για Κολλέγιο των ΗΠΑ

13:20 15/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Ανατροπή όλων των δεδομένων στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Ρικ Πιτίνο να αποχωρήσει. Όπως έγινε γνωστό συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα του Πανεπιστημίου της Αϊόνα.

Αρχικά ο φημισμένος κόουτς ανακοίνωσε ότι φεύγει για τις ΗΠΑ, επειδή διεκόπησαν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και της Euroleague,

λόγω κορωνοϊού. Ακολούθησαν δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ, που μιλούσαν για «προχωρημένες συζητήσεις» του με το Πανεπιστήμιο της Αϊόνα. Και, τελικά, ο αθλητικός διευθυντής του κολλεγίου, Ματ Γκλοβάσκι, ανακοίνωσε τη συμφωνία, η οποία αρχίζει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το ταξίδι στο Nιου Ροσέλ. Θαύμασα την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο και να την ανεβάσω ακόμη περισσότερο. Μου έλειψε το κολλεγιακό μπάσκετ, όσο ήμουν στην Ελλάδα. Είμαι πίσω στο σπίτι μου, εκεί απ’ όπου όλα ξεκίνησαν. Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο», δήλωσε ο 67χρονος Hall of famer.

Είναι φανερό ότι είχε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του αρκετό καιρό πριν και ενώ συνέχιζε να προπονεί και να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό. Είχε απογοητευτεί από το σερί των αποτυχημένων εμφανίσεων της ομάδας, που αντί να βελτιώνεται παρουσιαζόταν όλο και χειρότερη. Και, βέβαια, πάντα ήθελε να γυρίσει στην οικογένειά του και στη χώρα του. Το μείζον είναι ότι δεν είχε αναφέρει τίποτα στη διοίκηση των «πρασίνων», που τώρα πρέπει να δουν τι θα κάνουν.

The post Αιφνιδίασε ο Πιτίνο- Έφυγε από τον Παναθηναϊκό για Κολλέγιο των ΗΠΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα