Άγρια κόντρα Πάγκαλου-Καμμένου:: Ο στρατός του ήταν άφαντος στις φωτιές – Να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ

09:15 2/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την παρουσία και τη συνδρομή του στρατού στις φωτιές στα Καλύβια.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο στρατός

του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» επεσήμανε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ… Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάση περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα. Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού».

Με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ανάρτηση στο twitter: «Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ» έγραψε και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του κ. Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα.

Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ pic.twitter.com/G1UzuRbGU1

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) August 1, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα