«Άγρια» κόντρα Ντέππυς Γκολεμά- Άδωνι Γεωργιάδη

22:39 21/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία δήλωση του Βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου.

«Πουτάνες και παραδουλεύτρες (όπως στην Ουκρανία) θα γίνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα, εάν βρεθούμε εκτός ευρώ, δηλωσε ο Άδωνης….
σκατομαλ@κα ενα εχω να σου πω! Οι που@$νες και οι παραδουλεύτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μια τη δουλειά τους, με πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην 1η κατηγορία. Όσο για τη δεύτερη ρε μ@λάκα του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω ρε καθίκι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε…….Να τον χαιρεστε που τον ψηφισατε να ναι μεσα στη Βουλη, το κατακαθι….»

Λίγες ώρες αργότερα «ήρθε» η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη που προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την τηλεκριτικό να πάρει πίσω όσα είπε ζητώντας συγνώμη, αλλιώς θα της κάνει μήνυση.

Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω έως την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη αλλιώς pic.twitter.com/4Mm4k8Ti6J

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 21, 2015

Και η κόντρα δεν τελείωσε εδώ αλλά η Ντέππυ Γκολεμά απάντησε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook

Keywords
Αναζητήσεις
μπετυ γκολεμα απαντηση σε αδωνη, μπετυ γκολεμα και αδωνις γεωργιαδης
Τυχαία Θέματα