Αγνώριστη από το μπότοξ η πρώην σύντροφος Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ

21:41 30/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Αν την έβλεπε κανείς στις σελίδες του περιοδικού χωρίς λεζάντα με το όνομα της, αποκλείεται να την γνώριζε. Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ, έκανε μια φωτογράφηση σε ιαπωνικό περιοδικό και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Όχι μόνο επειδή το concept της φωτογράφησης είναι χολιγουντιανό και η Τριερβελέρ ποζάρει σαν σταρ πάνω σε ένα λευκό καναπέ με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και την ξανθιά κώμη της πιο καλοχτενισμένη και λαμπερή από ποτέ. Η 50χρονη μοιάζει με

…τριαντάρα.

Ο τίτλος μάλιστα, του άρθρου «Η αναγέννηση της Βαλερί» έχει προκαλέσει πολλά σχόλια που εστιάζουν στο πόσο νέα φαίνεται και στην επεξεργασία που έχουν δεχτεί οι φωτογραφίες.

Merci @GSergenti pour ton talent et oui photoshop de la part de l'équipe japonaise. #j'ai50ansetjelesais !!! pic.twitter.com/u5rViZwOeM

— Valerie Trierweiler (@valtrier) September 29, 2015

Έτσι, η Τριερβελέρ αναγκάστηκε να απαντήσει, ανεβάζοντας μια ακόμη φωτογραφία όπου έλεγε «Ευχαριστώ τον @Gsergenti για το ταλέντο του και, ναι, έχει γίνει Photoshop από την ομάδα της Ιαπωνίας. Το ξέρω ότι είμαι 50 χρονών!».

Keywords
Τυχαία Θέματα