Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

11:29 20/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Ήδη άρχισαν να συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα στις 14.00.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας, με 2.000 αστυνομικούς να έχουν κατακλύσει τους δρόμους, ενώ δύο drones και ένα ελικόπτερο θα εποπτεύουν από ψηλά και θα μεταδίδουν εικόνες στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Χιλιάδες

πούλμαν, έως 3.000 υπολογίζουν οι διοργανωτές, και αυτοκίνητα μεταφέρουν διαδηλωτές από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ήδη έφθασαν στον Πειραιά Κρητικοί για τη διαδήλωση.

Περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος έχει απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση οχημάτων, ενώ από τις 10 το πρωί η Τροχαία θα προβαίνει σε έκτακτες ρυθμίσεις. Κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια επίσης από τις 10 το πρωί, καθώς οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση.

Στο μεταξύ, η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς οι αναρχικοί διοργανώνουν αντισυγκέντρωση στις 13.00 στα Προπύλαια.

The post Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα