Αυξάνεται δραματικά ο τραγικός απολογισμός στην Καλιφόρνια

12:43 17/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Άλλα οκτώ λείψανα εντοπίστηκαν μέσα στα αποκαΐδια που άφησε πίσω της η Camp Fire στη βόρεια Καλιφόρνια αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 73. Επίσης, συμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Μπιουτ, Κόρι Χόνι, οι αγνοούμενοι ξεπέρασαν τους 1.000.

Ο αριθμός των αγνοουμένων, που πιθανόν συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που σώθηκαν από τις φλόγες και δεν ξέρουν πως έχουν κηρυχθεί αγνοούμενοι.

«Θέλω να κατανοήσετε ότι αυτός είναι ένας κατάλογος που εξελίσσεται. Οι πληροφορίες που σας δίνει είναι ανεπεξέργαστα δεδομένα και υπάρχει

(…) πιθανότητα ο κατάλογος να περιέχει διπλές καταχωρίσεις»», είπε ο σερίφης Χόνι.

Την Παρασκευή είχε ελεγχθεί το 45% της πύρινης λαίλαπας από την οποία απανθρακώθηκαν 10.000 σπίτια και κτίρια και 550.000 στρέμματα.

Στα νότια της Καλιφορνια η Woolsey Fire κατέκαψε πάνω από 400.000 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένου μέρους του Μάλιμπου, όπου έχουν τα σπίτια τους πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. Ανάμεσα στους διάσημους πυρόπληκτους είναι ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ρόμπερτ Θικ, η Μάιλι Σάιρους, ο Νιλ Γιανγκ, η Καμίλα Γκράμερ κ.ά.

The post Αυξάνεται δραματικά ο τραγικός απολογισμός στην Καλιφόρνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα