Αυτός είναι ο 59χρονος που βίαζε την ανιψιά του

14:19 11/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη δημοσιότητα δίνει η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 59χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της ανιψιάς του όταν εκείνη ήταν μόλις 8 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 59χρονος τη διετία 2014-15 προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 8 ετών -τότε- ανιψιάς τους, την οποία και φωτογράφιζε. Κατά τη σύλληψή του στον χώρο της εργασίας του, κατείχε ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό, με τα οποία φέρεται ότι κατέγραφε και συναδέλφους του εν αγνοία τους.

Κατηγορείται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: ΚΑΠΑΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Αριστείδη , γεν. στις 06-02-1958 στη Δράμα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό παραπάνω αδικημάτων.

The post Αυτός είναι ο 59χρονος που βίαζε την ανιψιά του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα