Άφωνοι από τη δήλωση της Σάραντον: Δεν θα ψηφίσω Κλιντον, γιατί δεν ψηφίζω με τον… κόλπο μου (BINTEO)

00:14 4/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Η αγαπημένη σταρ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία Θέλμα και Λουίζ, όπως και στο Ζωντανοί Νεκροί, Σούζαν Σάραντον προχώρησε σε μια ιδιαίτερα προκλητική δήλωση, μιλώντας στο BBC Newsnight.

«Είναι σωστό να ψηφίζουμε για το μέλλον. Θα ήθελα τη σωστή γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που θαυμάζω που ήταν επικεφαλής κρατών,εσείς στη Βρετανία είχατε μια…δεν ξέρω αν σας άρεσε» είπε η ακτιβίστρια φανατική υποστηρίκτρια του Μπέρνι Σάντερς.

Ωστόσο

ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον. «Δεν ψηφίζω με τον κόλπο μου,ξέρετε… Το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν θέλω να ξοδέψω τον χρόνο μου μιλώντας για τον έναν ή τον άλλον, δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ».

Η 70χρονη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως οι ΗΠΑ έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση πολιτικά ακριβώς επειδή οι πολίτες για πολλά χρόνια ψήφιζαν το λιγότερο «κακό από τα δύο».

Τέλος, υποστήριξε θερμά τον τερματισμό του δικομματισμού με τη δημιουργία νέων παρατάξεων, ενώ πλέον η ίδια είναι υπέρ των Πρασίνων και του Τζιλ Στέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα