Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου-Τρόμος για τους επιβάτες

17:15 22/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι 25 επιβάτες αεροπλάνου που πραγματοποιούσε την πτήση Φρανκφούρτη-Μπρίστολ, καθώς λίγα λεπτά μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ εξετράπη της πορείας και βγήκε εκτός του διαδρόμου. Επί τόπου έσπευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου και άμεσα απομάκρυναν τους 25 επιβάτες οι οποίοι εκτός του πανικού δεν είχαν πάθει το παραμικρό. Λόγω του μικρού ατυχήματος υπήρξαν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις, ενώ τα αεροπλάνα με προορισμό το Μπρίστολ εστάλησαν σε άλλα παρακείμενα αεροδρόμια όπως αυτό του Exeter.

«Μετά την προσγείωση

στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στις 11:36 το πρωί ένα Embraer 145 από τη Φρανκφούρτη βγήκε από τον διάδρομο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και επέστρεψαν στον τερματικό με το λεωφορείο. Δεν τραυματίστηκε κανένας από τους 25 επιβάτες», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας που πρόσθεσ επως λόγω του περιστατικού παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις «που δεν ξερουμε πότε θα αποκατασταθούν».

The post Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου-Τρόμος για τους επιβάτες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα