«Αδειάζει» Πολάκη ο Τόσκας για τις μπαλωθιές: Να αφήσουμε τις θεωρίες περί εθίμων

12:09 15/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Τους «επιβεβλημένους» όπως τους χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πυροβολισμούς σε γάμους, βαφτίσεις και ιστορικές εκδηλώσεις κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας προαναγγέλλοντας ακόμη και συλλήψεις για τις μπαλωθιές.

«Πρέπει να αφήσουμε τις διάφορες θεωρίες περί εθίμων και να αρχίσουμε -και θα αρχίσουμε- να συλλαμβάνουμε. Γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» είπε για τους άσκοπους πυροβολισμούς ο κ. Τόσκας,

μιλώντας στον realfm 97.8.

Ο υπουργός παραδέχθηκε πως η Δυτική Αττική ήταν «ο βολικός χώρος, όπου θάβονταν τα προβλήματα ή θάβονταν και οι άνθρωποι» και καταλόγισε προεκλογικές σκοπιμότητες, από το 1990 και μετά, που μετέφεραν χρήστες ναρκωτικών και άλλα προβλήματα από το κέντρο της Αθήνας και απο περιοχή σε περιοχή.

Ειδικά για την Δυτική Αττική, επέκρινε τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο κ Τόσκας, «το 2014 έπαιρνε με αστυνομικές κλούβες τους ναρκομανείς από την Αθήνα, τους μετέφερε πάνω, τους εγκατέλειπε και τους απαγόρευε την πρόσβαση προς τα εδώ και δημιουργήθηκε έτσι το τεράστιο πρόβλημα».

Για το νομικό καθεστώς, που σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευόπουλου αφήνονται ελεύθεροι συλληφθέντες για εγκληματική δράση, ανέφερε πως «ίσως πρέπει να επανεξεταστούν κάποια πράγματα, γιατί κάθε μέρα ένας μεγάλος αριθμός ναρκομανών κυκλοφορεί στην περιοχή σε αναζήτηση δόσης» και έκανε λόγο για αυστηροποίηση σε κάποιες διατάξεις που αφορούν στα όπλα και στα ναρκωτικά.

Για τα μέτρα στο Μενίδι, που ανακοίνωσε στην αντιπροσωπεία του δήμου Αχαρνών, επανέλαβε ότι αρχίζουν άμεσα, με τη δημιουργία ειδικού τμήματος επιχειρήσεων στην περιοχή, μόνιμη παρουσία ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και Τροχαίας και μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τον Σεπτέμβριο, από το Αιγάλεω στη Φυλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα