Αδ. Γεωργιάδης: Η εκλογή προέδρου αφορά την επιλογή του επόμενου Πρωθυπουργού
Την εκτίμηση ότι η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί αφορά την επιλογή του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας εξέφρασε από τα Χανιά ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς, όπως είπε «μόνο κοροϊδία «πούλησε» στους ψηφοφόρους του».
Όπως τόνισε μάλιστα, ο κρητικός λαός που, όπως τόνισε, στήριξε τον κ. Τσίπρα, δεν θα του συγχωρήσει αυτή την κοροϊδία. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, η οποία, όπως σημείωσε, άλλα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και άλλα πράττει σήμερα.
Για την παρουσία του στην Κρήτη και απαντώντας σε ερώτηση για το ποιες είναι οι προσδοκίες του, δεδομένου ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης κατάγονται από το νησί, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι μπορεί να έχουν ένα πλεονέκτημα, ωστόσο και ο ίδιος θα πάει καλά.
«Πιστεύω ότι τα χνώτα μου ταιριάζουν με τους Κρητικούς» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για ποιο λόγο η ΝΔ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση την ώρα που και η ίδια ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, απάντησε ότι είχε διαφωνήσει, λέγοντας στα όργανα του κόμματος ότι η ΝΔ δεν έπρεπε να το ψηφίσει, αν και ο ίδιος το ψήφισε για λόγους εσωκομματικής πειθαρχίας.
«Η ΝΔ δεν ψήφισε τα μέτρα, ψήφισε να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, όμως, βεβαίως, τη θετική μας ψήφο ο λαός την εισέπραξε ως συμφωνία στα μέτρα. Τώρα η ΝΔ καταψηφίζει τα μέτρα. Αυτό είναι που είχα προτείνει εγώ από τον Αύγουστο. Ήρθε με μία καθυστέρηση, δυστυχώς. Αυτό το μεγάλο σφάλμα που κάναμε το καλοκαίρι έδωσε την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να μας πάει σε εκλογές και να κερδίσει με μία σχετική ευκολία. Τέτοιου είδους σφάλματα αν είμαι εγώ αρχηγός της ΝΔ δεν θα επαναληφθούν», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αργά το μεσημέρι, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο Ηράκλειο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Blogs
- Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά της. Ώσπου είδαν ΑΥΤΟ στο iPhone της!
- Κοντομηνάς – Σπυροπούλου: Το επισημοποίησαν μετά από 3 χρόνια. «Είμαστε μαζί»
- Τέλη κυκλοφορίας 2016: Ποια ΙΧ θα πληρώσουν περισσότερα. Τι κλείδωσε
- 20χρονη στη Θεσσαλονίκη «παρέσυρε» 62χρονο για να τον ληστέψει!
- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκαν τα κύτταρα που επιτίθενται στον καρκίνο
- Σταση εργασιας σε μετρο,τραμ και ησαπ την τριτη...
- Βγαίνουν στους δρόμους οι μαθητές - Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα
- Τι προβλέπει η απόφαση για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης
- Τι αλλάζει στο επίδομα θέρμανσης - Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών
- Ομολογία-σοκ του 32χρονου στο Βερολίνο: Σκότωσε δύο προσφυγόπουλα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi
- Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές σήμερα το Mega
- Μπουτάρης: Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα, τελειώσαμε
- Ο Πίτερ Σπίγκελ «ψηφίζει» Κυριάκο Μητσοτάκη
- Ο Στίβεν Χόκινγκ λέει ΟΧΙ σε αιολικό πάρκο στο Σέλινο Χανίων
- 70 παιδιά νεκρά στο Αιγαίο μέσα σε 2 μήνες!
- Αποφυλακίστηκε ο τελευταίος κρατούμενος στο Γκουαντάναμο
- Κυριάκος: Θα διοικήσω με τη γενιά μου και ακόμα νεώτερους
- Ν. Κοτζιάς: Δεν γίνεται να κουβαλούν το βάρος των προσφύγων τα μικρά κράτη
- Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία των νέων
- Τελευταία Νέα Aixmi
- Ν. Κοτζιάς: Δεν γίνεται να κουβαλούν το βάρος των προσφύγων τα μικρά κράτη
- 70 παιδιά νεκρά στο Αιγαίο μέσα σε 2 μήνες!
- Ο Στίβεν Χόκινγκ λέει ΟΧΙ σε αιολικό πάρκο στο Σέλινο Χανίων
- Κυριάκος: Θα διοικήσω με τη γενιά μου και ακόμα νεώτερους
- Μπουτάρης: Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα, τελειώσαμε
- Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία των νέων
- Αποφυλακίστηκε ο τελευταίος κρατούμενος στο Γκουαντάναμο
- Ο Πίτερ Σπίγκελ «ψηφίζει» Κυριάκο Μητσοτάκη
- Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές σήμερα το Mega
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Blogs
- Για τον Φλεβάρη αναβάλλεται το συνέδριο του "Ποταμιού"...
- Χρυσή Αυγή: Ο Τσίπρας είναι ο πιο πιστός υποτακτικός της Μέρκελ
- Στο τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει, τελικά, το συνέδριο του Ποταμιού
- Η δημόσια συγγνώμη της Κουτσελίνη στην Παλαιτσάκη - ΒΙΝΤΕΟ
- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προκαταρκτική εξέταση για τον εφέτη Τζιμπλάκη!
- Βγαίνουν στους δρόμους οι μαθητές - Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα
- Μπόλαρης: Στην Δυτική Ελλάδα την Δευτέρα για να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία
- «Η Ελλάδα έχει δουλειά ακόμη μέχρι να πάρει τη δόση των 2 δισ. ευρώ
- Η Ελληνοφρένεια στο enikos.gr 30/10/2015