To Star Academy έκανε πρεμιέρα… επιτέλους(ΒΙΝΤΕΟ)

23:55 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Έγινε η φαντασμαγορική έναρξη του πολυαναμενόμενου talent show του «Εpsilon», Star Academy.

Παρουσιαστής του show όπως εξάλλου είχε ακουστεί, είναι ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ο πρώτος από τους κριτές που κάνει την είσοδο του στο πλατό του Star Academy. Ενώ λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού θα λάβει κι εκείνη το θέση της. Ο Νίκος Καρβέλας αφού κοιτάξει στα μάτια τον Μένιο Φουρθιώτη και ισιώνει το σακάκι του, δεν θα πει κουβέντα, κι έτσι σιωπηλά θα κάτσει στην καρέκλα του. Η Άννα Βίσση κάνει την είσοδο της

με ευχές για το καινούριο εγχείρημα του Epsilon και αφού κάνει τις χαλαρωτικές ασκήσεις στον Νίκο Καρβέλα θα συμπληρώσει την κριτική επιτροπή με την παρουσία της.

Το σόου ήταν να ξεκινήσει την Πέμπτη που δεν «επαιζε» στο ΣΚΑΙ ο σίφουνας Survivor, αλλά μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου που έβαλε ξανά στο prime time το reallity που σαρώνει τις θεαματικότητες «ανάγκασε» τους ιθύνοντες στο Epsillon να μεταθέσουν για μια ημέρα την πρεμιέρα.

Πάντως στην πελιοψηφία τους οι χρήστες των σόσιαλ μίντια σχολιάζουν αρνητικά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν. Όπως επίσης έντονη ενόχληση προκάλεσε η μισής ώρας καθυστέρηση στην έναρξη του….

Keywords
Τυχαία Θέματα
Star Academy, … ΒΙΝΤΕΟ,Star Academy, … vinteo