Survivor: Ο Γουίλι αποκαλύπτει τις συνθήκες διαβίωσης στο νησί

08:41 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την αποχώρησή του από το νησί ο Γουίλι μιλά για όσα έζησε στο ριάλιτι Survivor και αποκαλύπτει τις πραγματικές συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν.

Σε συνέντευξή του στο Down Town, λέει πως «δηλώσαμε συμμετοχή για πλάκα με έναν φίλο. Με την

κοπέλα μου έγινε ψιλοχαμός, το έσπασε όλο το σπίτι, δεν ήθελε να φύγω[…] Δε ζήλευε καθόλου! Όλες είναι… Ε, δεν είναι και καμία ουάου. Τις έβλεπε απεριποίητες, μέσα στη βρώμα… Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν θα ήμασταν μαζί«.

Σχετικά με τις συνθήκες αναφέρει: «Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα με το αντηλιακό που μας είχε δώσει η παραγωγή για να νιώθουμε ότι βάζουμε κάτι πάνω μας. Οδοντόβουρτσα όχι, οδοντόκρεμα όχι, χαρτί υγείας όχι[…]Είχαμε συγκεκριμένα σημεία που πηγαίναμε τουαλέτα. Ο καθαρισμός γινόταν με φύλλα απ’ τα δέντρα, φυτά και στη θάλασσα. Στις γυναίκες δίνονταν μόνο σερβιέτες και ξυραφάκι για τα πόδια και τις μασχάλες τους. Υπήρχε επίσης και ένας κοινόχρηστος νυχοκόπτης για να κόβουμε τα νύχια μας«.

Ενώ για το τι έτρωγαν σχολιάζει πως δεν τους έδιναν κρυφά φαγητό: «Ήταν πολύ αυστηροί σε αυτό το θέμα.Το νησί είναι έρημο. Και η θάλασσα εκεί δεν έχει ψάρια. Δεν έχει και πολύ αλάτι. Καλό αυτό βέβαια γιατί μπορούσαμε να πλύνουμε και τα ρούχα μας«.

Επιπλέον αποκαλύπτει ότι δεν υπήρχε φόβος καθώς «ήταν μαζί μας το νυχτερινό συνεργείο που τραβούσε, ο γιατρός και ένας ένοπλος security».

Όσο για το τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την αποχώρηση είπε στο Down Town: «Με το που αποχώρισα έκανα μια ώρα μπάνιο για να βγάλω τη σαπίλα και τη βρώμα που είχα πάνω μου και μετά για φαγητό, αλλά χαλαρά γιατί το στομάχι μου είχε κλείσει«.

Keywords
Τυχαία Θέματα