Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά στις φήμες αποχώρησής του

20:42 3/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor, θα ανακοινωθεί η αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών». Υποψήφιοι είναι ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας…

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους είναι ο Ορέστης,ο οποίος θα αποχαιρετήσει σήμερα το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ τα σενάρια τροφοδότησε και το γεγονός ότι ο Ορέστης διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Φυσικά

δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την αδερφή του, η οποία συμμετέχει ενεργά και απαντά σε όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για τον αδερφό της!

Το μεσημέρι λοιπόν, η Μαρία Τσανγκ, έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με τον λογαριασμό του αδερφού της, αλλά και την αποχώρησή του από το Survivor.

Η ίδια δημοσίευσε μια εικόνα με την ίδια και τον Ορέστη Τσανγκ από την παιδική τους ηλικία και έγραψε: Μια φωτο που μόλις τραβήχτηκε με τον survivor αδερφό κ την handmade ξύλινη κατασκευή του…που από ότι φαίνεται προδίδει κ την αποχώρηση του (Για όσους ρωτάνε, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός του στο instagram έχει διαγραφεί εδώ κ εβδομάδες)

Πηγή: youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα