«Sold out και στο Μαρακανά με τον Παναθηναϊκό»

18:23 26/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται απόψε (20:00) τον Παναθηναϊκό στο «Aleksandar Nikolic Hall» (σ.σ. πρώην «Hala Pionir») ενώ οι Σέρβοι ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους «πράσινους» εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 15′!

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε ότι ακόμα κι αν το παιχνίδι γινόταν στο ποδοσφαιρικό στάδιο του Βελιγραδίου, το ιστορικό Μαρακανά χωρητικότητας 55.000 θεατών, θα γινόταν sold out μέσα σε μια

ώρα!

«Οι φίλαθλοί μας εξάντλησαν τα εισιτήρια. Είναι μια όμορφη στιγμή και, συγχρόνως, η καλύτερη ένδειξη ότι γίνεται καλή δουλειά. Το τεράστιο ενδιαφέρον των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα δείχνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Αν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Μαρακανά, θα κάναμε πάλι sold out. Δεν ξέρω αν θα γινόταν σε 15′, σίγουρα όμως θα γινόταν σε μια ώρα. Είναι κάτι που με κάνει πολύ-πολύ χαρούμενο! Λυπάμαι που για αντικειμενικούς λόγους δεν γίνεται να παίξουμε στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Zurnal.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα