Pubic Issue: Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο… τέλος ο Αλέξης Τσίπρας

00:01 21/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Το δεύτερο μέρος της έρευνας για το Πολιτικό Βαρόμετρο του Νοεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα η Public Issue σχετικά με το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα. Σύμφωνα με την έρευνα, καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σχεδόν στο τέλος της δημοφιλίας ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς καθώς προηγείται μόνο του Πάνου Καμμένου

και του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά με το πόσο είναι οι πολίτες ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης, το συντριπτικό 84% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά για την κυβέρνηση. Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα και για την αντιπολίτευση για την οποία το 76% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένοι.

Επίσης, σύμφωνα με το βαρόμετρο, το 74% πιστεύουν ότι η κατάσταση στη χώρα πηγαίνει προς το χειρότερο, ενώ το 17% δηλώνουν ότι η χώρα βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

The post Pubic Issue: Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο… τέλος ο Αλέξης Τσίπρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα