Oι δίδυμες πέθαναν αγκαλιασμένες μαζί με τον παππού και τη γιαγιά

09:40 28/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. Τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι βρέθηκαν νεκρά, μαζί με τη γιαγιά και τον παππού τους,όλοι αγκαλιασμένοι.

Τα δύο κοριτσάκια παραθέριζαν στο Μάτι μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους. Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και οι φλόγες υπερπήδησαν τη λεωφόρο Μαραθώνος αποτεφρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους οι ηλικιωμένοι άνθρωποι πήραν τα παιδιά και έτρεξαν να βρουν ασφαλές μέρος να σωθούν κοντά στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες

έφθασαν μέχρι το οικόπεδο της ταβέρνας όπου βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι 26 άνθρωποι. Δεν είχανκαταφέρει να βρουν διέξοδο στη θάλασσα.

Ωστοσο ο πατέρας των παιδιών Γιάννης Φιλιππόπουλος μην μπορώντας να πιστεψει ότι έχασε τα παιδιά του και τους γονείς του, νόμιζε ότι είδε τις 9χρονες κορούλες του σε βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό που έδειχνε τέσσερα μικρά κορίτσια να αποβιβάζονται στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί με άλλους επιζώντες.

Τελικά οι ελπίδες του και από αυτό το σενάριο διαψεύστηκαν όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτά τα παιδιά του. Η «εξαφάνιση» των κοριτσιών έγινε πρώτο θέμα σε ΜΜΕ του εξωτερικού προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση. Τελικά με την εξέταση DNA στις σορούς διαπιστώθηκε ότι τα δυο παιδιά που βρέθηκαν απανθρακωμένα στο οικόπεδο μαζί με τους 24 ακόμη ανθρώπους ήταν οι δίδυμες.

The post Oι δίδυμες πέθαναν αγκαλιασμένες μαζί με τον παππού και τη γιαγιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα