O Θεοδωράκης αποχώρησε από την Ολομέλεια: Όχι στη διαδικασία κλωτσοσκούφι

01:04 22/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα ενοχλημένος αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής καταγγέλλοντας τη διαδικασία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis λέγοντας πως πρόκειται για διαδικασία κλωτσοσκούφι. Ο επικεφαλής κατέθεσε την ομιλία του στα πρακτικά και αποχώρησε χωρίς να την εκφωνήσει. Ο λόγος ήταν ότι ενώ περίμενε να μιλήσει στην Ολομέλεια τον ενημέρωσαν ότι άλλαξε για τέταρτη φορά η ώρα της ομιλίας του κάτι που τον

εξόργισε. Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος προσπάθησε να τον μεταπείσει κάνοντας λόγο για το προχωρημένο της ώρας, για το πρόγραμμα που «πήγε» πίσω και την κούραση όλων.

Όπως έγραψε στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης:

Η διαδικασία στη Βουλή για τη #Novartis έγινε κλωτσοσκούφι. Για 4η φορά άλλαξαν τη σειρά ομιλίας των αρχηγών. Αποτελεί προσβολή για το κοινοβούλιο σε μια κρίσιμη συνεδρίαση. Αρνούμαι να μιλήσω & καταθέτω την ομιλία μου στα πρακτικά. Δείτε εδώ τι θα έλεγα:

Η διαδικασία στη Βουλή για τη #Novartis έγινε κλωτσοσκούφι. Για 4η φορά άλλαξαν τη σειρά ομιλίας των αρχηγών. Αποτελεί προσβολή για το κοινοβούλιο σε μια κρίσιμη συνεδρίαση. Αρνούμαι να μιλήσω & καταθέτω την ομιλία μου στα πρακτικά. Δείτε εδώ τι θα έλεγα: https://t.co/5Cn45fzRIq

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) February 21, 2018

The post O Θεοδωράκης αποχώρησε από την Ολομέλεια: Όχι στη διαδικασία κλωτσοσκούφι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα