O Σκουρλέτης «βλέπει» σημάδια οικονομικής ανάκαμψης

21:06 9/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη ΔΕΘ βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος νωρίτερα έκανε περιήγηση στα περίπτερα και μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη εγκαινίασε το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.).

Σε δηλώσεις του στο περίπτερο της ΕΛΑΣ ο κ.Σκουρλέτης επεσήμανε πως «η χώρα μας είναι ‘καταδικασμένη’ να ζει τα τελευταία χρόνια μέσα σε σκληρές συνθήκες δημοσιονομικής λιτότητας. Κατορθώσαμε και σταματήσαμε τον κατήφορο. Έχει σταθεροποιεί

η κατάσταση και είναι ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης, η οποία θα μας επιτρέψει με περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον»

Επιπλέον στον χαιρετισμό του ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η χώρα βαδίζει σε μία νέα φάση που θέλει νέες ιδέες, νέους μηχανισμούς και νέα πρόσωπα καισ το πλαίσιο αυτό πρέπει όλοι να υιοθετήσουν μια αντίληψη που θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση.

«Κανείς δεν πρέπει να είναι υπουργός για την καρέκλα, αλλά πρέπει να είναι υπουργός για τον λαό. Κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό του, αλλά πρέπει να αισθάνεται ότι υπηρετεί την κοινωνία» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Σκουρλέτης,O skourletis