O Καρανίκας απαντά για τις ύβρεις: Προφανώς ήταν απαραίτητο

22:25 20/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη δική του εξήγηση για το έντονο επεισόδιο με ύβρεις σε βάρος της επιχειρηματία από τη Β.Ελλάδα έδωσε ο Νίκος Καρανίκας.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στο newpost.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα τον προκάλεσε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η επιχειρηματίας «του μιλούσε επί 20 λεπτά στο messenger του Facebook», την ημέρα των πλημμυρών, όταν ανήρτησε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή»

για την πρωθυπουργική απόφαση, που αφορούσε στη διανομή του μερίσματος στις ασθενέστερες ομάδες.

Θέλοντας να υπερθεματίσει ότι δεν είδε ολόκληρη η συνομιλία το φως της δημοσιότητας αλλά και ο ίδιος δέχτηκε ύβρεις, εξηγεί:

«Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω», καταλήγει και προσθέτει:

«Νομίζετε ότι για αυτό γίνεται όλος ο καυγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα»

The post O Καρανίκας απαντά για τις ύβρεις: Προφανώς ήταν απαραίτητο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα