O καιρός το Σαββατοκύριακο

10:05 19/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Το Σάββατο αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά. Επίσης θα αναπτυχθεί παγετός στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στα βόρεια κάτω από τους μείον δύο και στα νοτιοανατολικά να ανέβει στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους έως και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη

Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από τη νύχτα θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασια θα κυμανθεί από μείον έναν έως 11 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή αναμένονται στα δυτικά και νότια τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Στα νοτιοδυτικά είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένες ορατότητες το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά, βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την ημέρα αλλά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός.

Keywords
Τυχαία Θέματα